SIN POSLANIKA OSUMNJIČEN ZA UBISTVO POLICAJCA U BIJELJINI: Odranije poznat policiji, poseduje poveći dosije, već osuđivan na zatvorsku kaznu

Владимир Митрић
Vladimir Mitrić

02. 10. 2023. u 09:34

U BIJELjINI je, kako "Novosti" pouzdano saznaju, ubijen Nenad Marković (35), policijski inspektor PU Bijeljina. Ranjen je radnik obezbeđenja Dalibor Bošljaković, bivši policajac, a pucao je N. K. iz Brčkog.

СИН ПОСЛАНИКА ОСУМЊИЧЕН ЗА УБИСТВО ПОЛИЦАЈЦА У БИЈЕЉИНИ: Одраније познат полицији, поседује повећи досије, већ осуђиван на затворску казну

Foto MUP RS

Prema prvim nezvaničnim informacijama, do sukoba je, po svoj prilici, došlo zbog narkotika. Nema zvaničnih informacija kako je do sukoba došlo, osim epiloga.

Osumnjičeni za ubistvo je poznato ime u Brčkom. Sin je poslanika u Brčko distriktu i vrlo imućnog čoveka. Njegov deda je bio jedan od ključnih ljudi brčanske policije u Brozovo vreme. Ova porodica je poznata i po čestim sukobima sa vlastima u tom distriktu BiH. Otac osumnjičenog je član partije levice, koja je opozicija aktuelnoj vlasti u Brčkom.

Osumnjičeni za zločin je prošle godine osuđen na na sedam meseci zatvora zato što je u jednom brčanskom kafiću pretukao i teško povredio maloletnog dečaka. Osuđeni je priznao krivicu da je dečaka "udario, a potom ga je udarao nogama i rukama oborivši ga na pod". 

- Dok je maloletnik bespomoćno ležao na podu, Kokanović ga je neprekidno udarao, a jedan udarac mu je naneo pepeljarom. Zatim je na njega bacio stolicu i barski sto - konstatovano je tom prilikom.

Dečak je dobio i više lakih telesnih povreda glave, leđa, nogu, ruku i ramena. Sreća je da je D. M zaustavio N. K. i izveo iz lokala, navedeno je u presudi. Dečaku je i pretio da će ga ubiti jer je svedočio protiv njega za izazivanje opšte opasnosti paljevinom automobila U. V., poslanici distrikta, i zbog bacanja bombe na lokal.

Osumnjičeni, mada je mlad, ima debeo policijski sudski dosije, a šta je bio razlog da zapuca i ubije poznatog i priznatog bijeljinskog inspektora i bivšeg policajca, to tek treba da se sazna.

Istragu vodi Okružno javno tužilaštvo u Bijeljini, koje daje naloge policiji šta sve treba da uradi da se rasvetli zločin i obezbede dokazi i svedoci.

BONUS VIDEO: JEZIV SNIMAK LIKVIDACIJE - Kamere zabeležile trenutak kada je Jorović ubijen u Altini

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!