VATRENU STIHIJU GASILO 40 VATROGASACA: Veliki požar u Bijeljini, šteta milionska, srećom niko nije nastradao

Владимир Митрић
Vladimir Mitrić

10. 04. 2023. u 16:10

U BIJELjINSKOM preduzeću „Mega Drvo“ juče ujutro je došlo do požara u kom su izgorele četiri proizvodne hale, do lakirnice i velika količina gotovih proizvoda.

ВАТРЕНУ СТИХИЈУ ГАСИЛО 40 ВАТРОГАСАЦА: Велики пожар у Бијељини, штета милионска, срећом нико није настрадао

foto :V.Mitrić

Vatrenu stihiju nekoliko sati je gasilo preko 40 vatrogasaca iz vatrogasnih jedinica iz Bijeljine, Ugljevika i Lopara. Šteta je višemilionska, ali najvažnije je da niko od zaposlenih u ovom preduzeću, ni od vatrogasaca nije povređen u požaru.

Predstavnici Gradske uprave grada Bijeljina su, još dok je požar trajao, izašli na teren.

- Ovo je jedno od najznačajnijih preduzeća u Semberiji, kako po obimu proizvodnje, tako i po broju zaposlenih radnika, pa je ogromna i šteta za privredu lokalne zajednice u celini. Sada je najvažnije da se proizvodnja ponovo uspostavi i sačuvaju radna mesta, a grad će interventno izdvojiti finansijska sredstva za pomoć „Mega Drvu“ -  najavio je gradonačelnik Ljubiša Petrović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

CELA SRBIJA ĆE TOG DANA BITI UZ SVOG PREDSEDNIKA: Ključan datum za naš narod - svi će biti uz Vučića tokom rasprave o Srebrenici