"JA ĆU SATLERA ISTUĆI" Dodik preti šefu Delegacije EU - Neću da pričam, ‘alo (VIDEO)

Novosti Onlajn

31. 03. 2023. u 20:58

PRE formalnog početka današnjeg sastanka vladajuće koalicije u Banjaluci, snimatelji i fotoreporteri su beležili kadrove, i jednom trenutku uhvatili su jedan zanimljiv detalj.

ЈА ЋУ САТЛЕРА ИСТУЋИ Додик прети шефу Делегације ЕУ - Нећу да причам, ‘ало  (ВИДЕО)

Foto: printskrin RTS

Naime, predsednik Republike Srpske Milorad Dodik u razgovoru o pitanju imovine rekao je da o tome nema pregovora i tim povodom zapretio šefu Delegacije EU Johanu Satleru rečima “rekao sam mu da ću ga istući”, prenosi Srpskainfo.

Vidno raspoložen Milorad Dodik u jednom trenutku se uozbiljio tvrdeći kako je pitanje imovine trenutno ključno i kako o tome ne može biti razgovora.

– Neću da pričam, ‘alo! Nema razgovora o imovini. Imovina nije tema. Rešena Ustavom, rešena Dejtonom – rekao je on.

– Pa isto pričaju. Ja ću Satlera istući, videćeš. Ja sam mu rekao da ću ga istući – rekao je.

O ovoj pretnji nije bilo reči nakon sastanka, kada je Dodik ponovio da su koalicioni partneri usaglašeni da neće pregovarati o pitanju imovine.

– To je rešeno Ustavom. Ne želimo iznova da rešavamo pitanja rešena Dejtonskim sporazumom. Naše pitanje nije to, nego je naše pitanje kako vratiti ono što je Republici Srpskoj uzeto Dejtonskim sporazumom. Vidimo jedinu mogućnost budućnosti BiH u tome da se vratimo izvornom slovu Dejtona – rekao je lider SNSD.

BONUS VIDEO: SRPSKA RUKA SPASA BOSNI - Vučić stigao u Sarajevo da uruči vakcine protiv kovida

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

BRATE! Legende NBA lige, Kevin Garnet i Trejsi Mekgrejdi, u klinču zbog Nikole Jokića - ko je ovo mogao da sanja?! (VIDEO)