GODINA BEZ ODGOVORA NADLEŽNIH: Muke stanovnika bijeljinske MZ "15. Majevička"

Владимир Митрић
Vladimir Mitrić

03. 03. 2023. u 09:31

GRADSKA uprava grada Bijeljina i gradonačelnik nisu nam odgovorili ni na jedan pisani zahtev koji smo im uputili prethodnih godinu dana.

ГОДИНА БЕЗ ОДГОВОРА НАДЛЕЖНИХ: Муке становника бијељинске МЗ 15. Мајевичка

foto V Mitrić

Trotoari u Ulici Svetozara Ćorovića nikada nisu završeni, tako da je sigurnost dece ali i odraslih  i dalje je  ugrožena – izjavio je predsednik Saveta Mesne zajednice "15. Majevička“ u Bijeljini, Predrag Tešić, ukazujujući na probleme sa kojima žive žitelji ove MZ.

On je istakao da je u toj ulici postavljen trotoar u dužini od samo 200 metara, a da su ležeći policajci izostavljeni i u Ulici Svetozara Ćorovića i u Ulici Lukijana Mušickog.

- Trotoare je trebalo izgraditi i sa leve i sa desne strane Ulice Svetozara Ćorovića, ali realizacija je izostala. Zahtevali smo i izgradnju sportskog terena i igraonice za decu, kao i rešavanje problema neprijatnih mirisa koji dopiru sa Eko-deponije. Iako smo se sa gradonačelnikom sastali u julu prošle godine, kada nam je obećao rešavanje određenih problema po hitnom postupku, ništa nije urađeno – naglasio je Tešić.

Stanovnik MZ „15. majevička“ Dragiša Arsenović rekao je da je godinama član saveta ove mesne zajednice, ali da se nikada nije dogodilo da sve stoji. Prema njegovim rečima, sramota je da ulica poput Ugljevičke, na samo kilometar od centra grada, u 21. vieku bude neasfaltirana, a da sugrađani gaze kroz vodu i blato.

- Deset pisanih zahteva otišlo je ka gradonačelniku i na na jedan nismo dobili odgovor. Tražili smo i trasiranje Ugljevičke ulice, ali ništa. Zahtevali smo izmeštanje bandera ulične rasvete u Ulici Kulina bana, ali se nakon početka radova brzo stalo. Nadamo se da će neko imati sluha i za ovaj deo Bijeljine i da ćemo početi da živimo normalno – zaključio je Arsenović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!