UHAPŠEN RADNIK PUMPE KOJI JE SNIMAO MLADENA DULIĆA: U toku kriminalistička obrada

Novosti online

29. 10. 2022. u 20:43

POLICIJA je uhapsila Veljka Trišića, radnika benzinske pumpe sa video-snimka na kojem je prikazan kako snima Mladena Dulića (22) iz Laktaša, koji se ubio.

УХАПШЕН РАДНИК ПУМПЕ КОЈИ ЈЕ СНИМАО МЛАДЕНА ДУЛИЋА: У току криминалистичка обрада

Foto: Printscreen/Društvene mreže

On je osumnjičen za neovlašćeno snimanje, piše Alo.

Podsetimo, Mladen je ismejavan i sniman kamerom tokom prijavljivanja na posao, nakon čega je snimak objavljen na društvenim mrežama.

Podsetimo, Mladen Dulić, mladić star samo 22 godine, oduzeo je sebi život nakon što je zbog neslane i bizarne šale postao predmet podsmeha i pritiska na društvenim mrežama koji više nije mogao da izdrži.

Intervju za posao koji je sve bio osim toga, odigrao se pre dva dana u Jakupovcima kod Laktaša. Tragedija se dogodila juče u popodnevnim časovima.

Mladić je sa roditeljima živio u porodičnoj kući u Laktašima.

BONUS - NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (14)

SRPSKA HEROINA KOJOJ SU UBILI DECU ZA NOVOSTI: Dobila sam dodatnu snagu kad sam videla da naš toliki narod kaže NE rezoluciji o genocidu