"MLADEN JE IZGLEDAO KAO DA JE ZASPAO" Komšije mladića u šoku nakon tragedije koja je potresla region - "Nikom ništa nažao nije učinio"

Novosti onlajn

29. 10. 2022. u 19:50

KOMŠIJE i ujedno bliski prijatelji porodice pokojnog mladića Mladena Dulića iz Laktaša još uvek ne veruju da dečaka nema.

МЛАДЕН ЈЕ ИЗГЛЕДАО КАО ДА ЈЕ ЗАСПАО Комшије младића у шоку након трагедије која је потресла регион - Ником ништа нажао није учинио

Foto:Facebook

Borislav Drljača, prvi komšija priča da se radilo o pristojnom i uzornom dečaku i dobrom komšiji koji je voleo život.

– Voleo je ljude, nikada nikoga nije uvredio. Bio je vredan, radio je, kao i njegovi roditelji. Oni ovo nisu zaslužili – priča Boro.

Foto:Facebook

Mladen Dulić

Kaže da je juče oko 15 časova čuo jauke, te da u prvi mah nije mogao ni naslutiti šta se dogodilo. Međutim, sve se promenilo u par sekundi, a užas koji ga je savladao bio je previše tragičan da bi se kako kaže, mogao opisati rečima.

- Brzo su došli policija i lekari i obavljen je uviđaj. Mladen je izgledao kao da je zaspao. Zamotali smo ga u deku i odneli u mrtvačnicu – prisetio se trenutaka Boro koji će ga pratiti dok je živ.

- Sistem je loš, ovakve stvari se ne smeu više nikada dogoditi. Mladen nikome nažao nije učinio, a na kraju je digao ruku na sebe, jer nije mogao izdržati podsmeh na društvenim mrežama – ispričao je Drljača.

Dodaje kako je nekoliko trenutaka pre tragedije, mladić popio kafu sa podstanarima, te da je rekao : “Ne mogu ja ovo izdržati”. Ni tada niko nije shvatio ozbiljno reči dvadesetdvogodišnjeg mladića. Nažalost, Mladen je ubrzo otišao u pušnicu iza porodične kuće i obesio se.

(Srpska info)

BONUS - NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (10)