SNSD PROGLASIO POBEDU: Željka Cvijanović prva žena član Predsedništva BiH

Novosti online

03. 10. 2022. u 00:02

ČLANICA SNSD-a Željka Cvijanović proglasila je pobedu u trci za člana Predsedništva BiH iz Republike Srpske na danas održanim Opštim izborima u BiH.

СНСД ПРОГЛАСИО ПОБЕДУ: Жељка Цвијановић прва жена члан Председништва БиХ

Foto: RTRS

Cvijanovićeva je, kako je izjavio portparol SNSD-a Radovan Kovačević, napravila za Šarovića, koji joj je glavni protivkandidat, nedostižno vođstvo.

Kovačević je naveo da je obrađeno 75 posto biračkih mesta i da je Cvijanovićeva osvojila oko 240.000 glasova, dok je kandidat SDS-PDP Mirko Šarović osvojio oko 160.000 glasova.

ŠAROVIĆ: Još se broji

S druge strane, predsednik Srpske demokratske stranke (SDS) Mirko Šarović rekao je da ne treba preuraniti sa čestitkama pre zvaničnih rezultata CIK-a. Šarović je naglasio da se još zbrajaju rezultati.

Foto: Srna

- Pretpostavljamo da će se takav trend nastaviti i tokom sledećih sati kada budu prebrojani svi glasovi za ovu poziciju. Očekujemo da će Cvijanovićeva ostvariti pobedu, ali ostavićemo vreme za čestitke do konačnog rezultata. Mi sada navijamo i očekujemo da Jelena Trivić ostvari pobedu i da njena prednost ne bude dostižna za njenog protivkandidata Milorada Dodika. Pridružićemo se štabu Jelene Trivić – rekao je Šarović.

(Klix.ba)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (0)

VEĆ OSAM MESECI U BOLNICI: Od čega boluje Moka Slavnić - Vratila mi se vera u Boga, molim se u bolničkoj kapeli