BIO U KAFIĆU KADA JE POČEO HAOS: Detalji hapšenja Mladena Samardžije, navodnog kuma Jovana Vukotića - pronašli mu 58.000 evra u kešu

V. N.

21. 09. 2022. u 21:28

MLADEN Samardžija (32), za kog se priča da je kum nedavno ubijenog vođe "škaljarskog klana" Jovana Vukotića, uhapšen je na Palama pre tri dana, ali je brzo pušten na slobodu, preneli su mediji u Republici Srpskoj.

БИО У КАФИЋУ КАДА ЈЕ ПОЧЕО ХАОС: Детаљи хапшења Младена Самарџије, наводног кума Јована Вукотића - пронашли му 58.000 евра у кешу

Foto: Privatna arhiva/MUP Slovenije

Nakon kriminalističke obrade u PU Istočno Sarajevo, on je pušten na slobodu, jer ga, kako je preneo portal "Una", od izručenja Sloveniji, koja ga traži zbog navodne umešanosti u organizovani kriminal, štiti dvojno državljanstvo. Slovenačko pravosuđe je za njim raspisalo poternicu.

Samardžija je uhapšen u noći između nedelje i ponedeljka kada je došlo do tuče i pucnjave u kafe baru "Red end vajt kafanica" na Palama. Za vreme sukoba Samardžija je bio u lokalu, a nakon što je došlo do napada na jednog policajca, on je pobegao automobilom BMV X5.

Brzom reakcijom policije, zaustavljen je i uhapšen na području Pala zbog, kako je saopšteno iz policije, pomaganja u izvršenju krivičnih dela.

- U njegovom vozilu pronađeno je 58.400 evra u kešu i četiri mobilna telefona, koji su zajedno sa automobilom privremeno oduzeti. Nije poznato čemu je novac bio namenjen, što je predmet dalje istrage. Očigledno je da je Samardžija sa određenim razlogom došao na Pale sa tolikim novcem - ispričao je za portal "Una" izvor blizak istrazi.

BONUS VIDEO: Ubistvo u noćnom klubu u Nišu - Mladić preminuo posle obračuna noževima

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!