STEVANDIĆ: Srpski narod čuvaće leđa Aleksandru Vučiću

Novosti online

24. 01. 2022. u 10:46

REPUBLIKA Srpska nema trenutno bližeg i jačeg zaštitnika od Aleksandra Vučića i rukovodstva Republike Srbije, a jasno je da i Srbija u istoriji nije imala jačeg lidera koji je integriše, razvija i jača kako u regionalnim, tako i svetskim okvirima, izjavio je dr Nenad Stevandić, predsednik Ujedinjene Srpske, i dodao da je Vučić uspeo čuvajući neutralnost i stabilnost Srbije, a opet jačajući njenu privredu, institucije i vojsku.

СТЕВАНДИЋ: Српски народ чуваће леђа Александру Вучићу

Foto: Ognjen Matavulj

Stevandić dodaje da je dužnost svih savesnih i odgovornih ljudi sa obe strane Drine, ali i u Crnoj Gori i dijaspori, da se oglasimo i demonstriramo svoju podršku predsedniku Srbije.

Planiranje atentata na Aleksandra Vučića koji se etablirao kao jedini nosilac politike mira razvoja i saradnje na Balkanu, a istovremeno uzdigao Srbiju ne svrstavajući se i ne povinujući ni jednoj svetskoj sili, govori da narko-klanovi dobro prate i sarađuju sa geopolitičkim centrima moći.

Oni koji to razumeju čuvaće mu leđa, a oni koji to banalizuju ili se tome izruguju na ovaj ili onaj način, možda su deo te velike igre, ali uvek je ono što nas ujedinjuje bilo veće i jače – zaključuje Stevandić.

(vrbasmedia)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (21)