PREDSEDNIK OBJAVIO SNIMAK BRZOG VOZA: Ponosan sam što smo zajedno pokazali da naši snovi zaista jesu jedina granica koju imamo (VIDEO)

Novosti onlajn

23. 01. 2022. u 18:53

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić objavio je na svom Instagram nalogu novi video-snimak.

ПРЕДСЕДНИК ОБЈАВИО СНИМАК БРЗОГ ВОЗА: Поносан сам што смо заједно показали да наши снови заиста јесу једина граница коју имамо (ВИДЕО)

Foto: Printskrin / Instagram

Naime, predsednik je objavio video posvećen novom brzom vozu u kojem je sinoć dao intervju za Pink televiziju. 

Na prvim kadrovima ovekovečen je suster sa mašinovođom Slobodanom Sačićem iz Novog Sada, sa kojim se predsednik sinoć sreo, a poznavali su se od ranijeg susreta u Čortanovcima. 

- Ponosan sam što smo zajedno pokazali da naši snovi zaista jesu jedina granica koju imamo - napisao pre predsednik Vučić u opisu snimka. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aleksandar Vučić (@avucic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (25)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024