POKLON OD SRCA LJUDINE IZ NEVESINJA: Milan Zurovac ove godine podelio pečenice porodicima u Trebinja

D. Curać

05. 01. 2022. u 13:35

NEVESINjAC Milan Zurovac i ove godine nastavio je sa svojim dobrotvornim radom pred Božićne praznike, a ovaj put u Trebinju je podelio 24 pečenice višečlanim porodicama slabijeg imovinskog stanja.

ПОКЛОН ОД СРЦА ЉУДИНЕ ИЗ НЕВЕСИЊА: Милан Зуровац ове године поделио печенице породицима у Требиња

Foto: D. Curać

Porodica Zurovac svake godine obilazi loklane zajednice u Hercegovini i šire, a ove godine odlučili su da najradosniji hrišćanski praznik ulepšaju porodicama iz Trebinja. Milan kaže da je to od Boga dar koji ispunjava njega i njegovu porodicu.

- Osećaj se ne može opisati. Ja sam srećan čovek kada znam da će ljudi na Božić, koji nisu u baš najboljoj finansijskoj situaciji, moći pripremiti sebi, svojoj poridici i gostima ručak i proslaviti taj praznik. Srećan sam da pomažem ljudima, a ovo je od Boga dar, od srca poklon – istakao je Milan Zurovac.

Porodici Zurovac zahvalili su se u Centru za socijlani rad grada Trebinja, kao i sveštenik Miroslav Ratković koji je istakao da se radi o porodici koja je poznata u Hercegovini po svom humanom radu.

- Ja sam jedno vreme radio u Nevesinju, krstio sam Milanovog sina i dobro poznajem tu porodicu. On o svemu ovome govori dosta skromno, a njegova porodica je jedna velika i humana porodicu koja je mnogo pomagala u Hercegovini, posebno u Nevesinju – rekao je Ratković.

Zoran Anđušić, direktor Centra za socijalni rad dodelio je priznanje ovom humantarcu.

- U ime Centra za socijalni rad želim da iskažem iskrenu zahvalnost Milanu Zurovca za iskazanu humanost, razumevanje podršku i pomoć za socijalno ugrožene porodice iz našeg grada – rekao je Anđušić.

BONUS VIDEO: 

VREMEPLOV: Pogledajte kako su izgledale ulice Beograda i poznate kafane pre tačno 100 godina

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!