TROJE DECE OSTALO BEZ RODITELJA: Rade ubio Tanju u haustoru zgrade, pa presudio sebi - detalji tragedije u Kozarskoj Dubici

O.M.

27. 12. 2021. u 12:46

RADE Vujković (39) iz Kozarske Dubice hicem iz vatrenog oružja ubio je suprugu Tanju Vujković (35), a potom je izvršio samoubistvo.

ТРОЈЕ ДЕЦЕ ОСТАЛО БЕЗ РОДИТЕЉА: Раде убио Тању у хаустору зграде, па пресудио себи - детаљи трагедије у Козарској Дубици

Foto: Čitalac "Novosti"

Kako saznaju ”Novosti”, zločin se dogodio u haustoru zgrade u Ulici Mihajla Pupina u kojoj je Tanja boravila s njihovo troje dece. Prvi rezultati istrage ukazuju da je Tanja ujutro rano krenula na posao i da ju je Rade sačekao u stubištu. Kada je naišla, došlo je do svađe i posle svega par minuta Rade je pucao u Tanju i na mestu je ubio. Potom je presudio sam sebi. Za to vreme njihovo troje dece se nalazilo u stanu.

U Dubici se spekuliše da je motiv zločina ljubomora. U poslednje vreme su, navodno, imali dosta međusobnih trzavica, što je, navodno, rezultiralo razvodom braka.

Njihovi poznanici kažu da su znali da su imali trzavica, ali niko nije mogao ni da nasluti da će doći do ovako strašne tragedije.

- Rade je auto-električar, kojeg poznaje celi grad. Bio je dobar i vredan radnik. Velika je to tragedija i zaista ne znam šta bih rekao. Troje dece je ostalo bez roditelja - rekao je jedan od poznanika porodice Vujković.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Ovim potezom sludeo one koji dele sankcije Rusima