DODIKOVA PRATNJA UČESTVOVALA U SUDARU: Povređeni vozač i suvozač, automobil završio u kanalu (FOTO)

O.M.

27. 11. 2021. u 16:25

DVE osobe lakše su povređene u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Kamičanima kod Prijedora, a u kojoj je učestvovalo vozilo iz pratnje srpskog člana Predsedništva BiH Milorada Dodika.

ДОДИКОВА ПРАТЊА УЧЕСТВОВАЛА У СУДАРУ: Повређени возач и сувозач, аутомобил завршио у каналу (ФОТО)

Foto: Prijedordanaas.com

Nesreća se dogodila u 9.45 časova kada je službeni "audi", koji je bio na začelju kolone Dodikove pratnje, s puta izgurao "reno" koji je završio na livadi.

U sletanju lakše su povređeni vozač E.E. i suvozač E.E. iz "renoa", dok su ljudi iz pratnje srpskog člana Predsedništva BiH prošli bez povreda. Vozilo u kojem je bio Dodik bilo je ispred i nije učestvovalo u nezgodi.

PU Prijedor saopštila je da je uviđajem utvrđeno da je u saobraćajnoj nezgodi učestvovalo lice E.E. iz Kamičana upravljajući "renoom" i službeno vozilo koje se nalazilo u koloni pratnje štićene ličnosti i obezbeđivalo začelje štićene kolone.

Foto: Prijedordanaas.com

 
 
 

- Nakon utvrđivanja odgovornosti za počinjeni prekršaj iz oblasti bezbednosti saobraćaja i prouzrokovanje saobraćajne nezgode, nadležnom sudu biće dostavljen zahtev za pokretanje prekršajnog postupka - rekla je portparol PU Prijedor Zvezdana Alendarević.

Inače, lider SNSD jutros je otputovao u Prijedor kako bi prisustvovao početku predizborne kampanje na prevremenim izborima za gradonačelnika Prijedora.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (3)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima