U ČAST SLAVE GRADA: U Ugljeviku se održava međunarodni džudo turnir

V. Mitrić

23. 10. 2021. u 22:32

U UGLjEVIKU se u okviru obelržavanja opštinske slave - Svete Petke Paraskeve, održava 14. Međunarodni džudo turnir “Ugljevik 2021” koji je okupio 27 klubova i 327 takmičara iz Mađarske, Srbije i BiH.

У ЧАСТ СЛАВЕ ГРАДА: У Угљевику се одржава међународни џудо турнир

Foto: V. Mitrić

Turnir je otvorio načelnik Ugljevika Vasilije Perić pozdravnim rečima kojima je poželeo svim učesnicima sreću i fer-plej borbu ali i da se danas ugodno osećaju u ovoj podmajevičkoj opštini.

Perić se zahvalio organizatoru turnira Džudo klubu “Rudar” iz Ugljevika a posebno Zoranu Šarčeviću koji je predsednik kluba a bez kojeg prema njegovim rečima ovaj turnir ne bi bio tako uspešan.

Foto: V. Mitrić

- Zadovoljstvo je videti ovako veliki broj takmičara, punih energije. Opština Ugljevik će pomagati i stimulisati i dalje ovakve aktivnosti jer je važno da posebno naši najmlađi sugrađani budu uključeni u ovakve aktivnosti zbog njihovog fizičkog i mentalnog zdravlja - rekao je Perić obraćajući se takmičarima.

Foto: V. Mitrić

Organizator turnira Zoran Šarčević zahvalio je svim učesnicima i istakao da je ovaj turnir tradiconalan a posebno jer se organizuje u okviru slavskih svečanosti opštine Ugljevik-Svete Petke Paraskeve.

- Ove godine imamo takmičare iz tri zemlje, Mađarske, Srbije i BiH a klubove iz Republike Srpske ali I Federacije BiH, sa 327 takmičara - naveo je Šarčević.

Opština Ugljevik pokrovitelj je turnira.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

BONUS VIDEO: OVDE JE BIO I ATILA BIČ BOŽJI - Za tvrđavu Ram kroz istoriju su se mnogi otimali

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a