BIH nema visokog predstavnika, a ovaj što se lažno predstavlja i piše neka saopštenja nije nikakav visoki predstavnik, izjavio je Milorad Dodik srpski član Predsedništva i lider SNSD.

Komentari (6)

Miki Zg

20.10.2021. 20:26

Zapad imenovanjem Šmita koj nema nikakov legitimitet od Savjeta bezbednosti UN krši sve demokratske norme .On je samo turist u Rep. Srpskoj ,a u BiH-u ne znam što predstavlja ?

boxy jr

20.10.2021. 20:38

Treba shvatiti da se Dodik ne bori za disoluciju BiH nego za decentralizaciju jer zajednicke institucije na nivou BiH ugrozavaju vitalne interese Republike srpske .

prellee

20.10.2021. 21:14

Tako je ...Treba mnoge te Agencije spustiti sa nivoa BiH, na nivo Entiteta, jer se tih Agencija namnožilo PREVIŠE na nivou BiH. I što je interesantno sa njima, u Sarajevu uglavnom rade Bošnjaci i isluženi kadrovi Srba kao D. Mektić, koji se u neke od njih uglavi kad ga u Republici Srpskoj Srbi ne žele, jer ne glasaju za njegovu politiku. Usto, Mektić Srbin nije jedini...Zato je njima Srajevo draže, nego Banja luka. A plate, plate su visoke i nezaslužene, jer iza mnogo tih Agencija ne stoji nikakav rad i korist, ne samo za Bošnjake, a za Srbe pogotovo.