REPUBLIČKI ŠTAB DONEO ODLUKU: Odmah organizovati davanje buster doze

S. M.

12. 10. 2021. u 15:26

REPUBLIČKI štab za vanredne situacije doneo je Zaključak o primeni buster doze vakcina protiv kovida-19 u Republici Srpskoj.

РЕПУБЛИЧКИ ШТАБ ДОНЕО ОДЛУКУ: Одмах организовати давање бустер дозе

Foto: S. Mišljenoić

- U skladu sa ovim zaključkom zadužen je JZU Institut za javno zdravstvo Republike Srpske da odmah planira, organizuje i zajedno sa drugim zdravstvenim ustanovama sprovede vakcinaciju stanovništva Republike Srpske buster dozom vakcina protiv kovida, te izda potvrde o sprovedenoj vakcinaciji. Takođe, JZU Institut za javno zdravstvo Republike Srpske zadužen je da redovno izveštava Republički štab za vanredne situacije o aktivnostima u vezi sa ovim zaključkom - navodi se u saopštenju Republičkog štaba za vanredne situacije.

Republički štab za vanredne situacije doneo je i zaključak o potrebi nabavke lične zaštitne opreme u javnim zdravstvenim ustanovama.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

NEVIĐEN HAOS: Potukli se Kilijan Mbape i superbogati gazda PSŽ-a?!