DODIK PORUČIO BAJDENOVOM SPECIJALCU: J*** mi se za sankcije

O. M.

01. 10. 2021. u 13:25

SRPSKI član predsedništva BiH Milorad Dodik na konferenciji za medije u Banjaluci pokazao je stenogram razgovora sa zamenikom pomoćnika državnog sekretara Sjedinjenih Američkih Država, zaduženim za zapadni Balkan, Gabrijelom Eskobarom.

ДОДИК ПОРУЧИО БАЈДЕНОВОМ СПЕЦИЈАЛЦУ: Ј*** ми се за санкције

Foto: Novosti

Pojasnio je da nije imao nameru da u javnost izlazi s detaljima tog razgovora, ali budući da je Ambasada SAD izdala saopštenje za javnost odlučio je da prekine ćutanje.

Dodik kaže da mu je Eskobar rekao: - Moram ti reći da su nove sankcije prema Balkanu predviđene ne samo za one koji opstruišu napredak, nego i za one koji imaju koristi od toga.

Dodik kaže da ne može javno da izgovori ono što je odgovorio Eksobaru, pa je pokazao stenogram sa svojim odgovorom:

- J*** mi se za sankcije. To sam prošao već. Ako hoćeš sa mnom razgovarati, nemoj mi pretiti - piše u stenogramu.

- Ovo ću koristiti uvek u personalnim razgovorima sa svim takvim koji misle da mogu nama ovde da prete sankcijama. Odgovorio sam veoma precizno i jasno - istakao je Dodik.

Foto: O. M.

Zapratite Nportal na Fejsbuk stranici.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (2)