U KOMBIJU 24 MIGRANTA: Mostarcu oduzet „fiat dukato“- u “akciji” sa vozilom bez tablica, za kazne već duguje 12.500 KM

N. ĐURIĆ

15. 09. 2021. u 21:07

KRIJUMČARENjE čak 24 migranta iz Pakistana i Bangladeša otkrila je na području Doboja policija Republike Srpske u teretnom vozilu „fiat dukato“, za čijim volanom se nalazio višestruki prestupnik 26-godišnji Malik H. (26) iz Mostara (FBiH), saznaju „Novosti“.

У КОМБИЈУ 24 МИГРАНТА: Мостарцу одузет „фиат дукато“- у “акцији” са возилом без таблица, за казне већ дугује 12.500 КМ

Foto: D. Pozderović

Krijumčarenje su, utorak veče oko 23 časa u naselju Pločnik nadomak Doboja, otkrili Policijski službenici Policijske stanice za bezbednost saobraćaja Doboj. Frapantno je da je krcati kombi bio bez tablica i da strani državljani kod sebe nisu imali dokumenta.

Osim toga Mostarac je krijumčarsku turu vozio sa pozamašnim dugom, većim od 10.000 maraka, zbog brojnih neplaćenih kazni.

- Policijski službenici su kontrolom teretnog vozila utvrdili da M.H. iz Mostara, FBiH, prevozi 24 lica iz Pakistana i Bangladeša, od čega njih sedam (7) iz Pakistana i 17 iz Bangledaša, a koji kod sebe nisu posedovali identifikacione dokumente - potvrdili su iz

Takođe o navedenom su obavešteni radnici Službe za poslove sa strancima – Terenski centar Doboj.

- Nakon izvršenih provera u službenim evidencijama, utvrđeno je da je M.H. višestruki povratnik u činjenju prekršaja i istom je oduzeto vozilo zbog neplaćenih kazni od 12.550,80 KM - naveli su iz dobojske Policijske uprave.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove