SEĆANJE NA PROBOJ SOLUNSKOG FRONTA: Željka Cvijanović - Srbi su jedan i nedeljiv narod, ma gde živeli (VIDEO)

Tanjug

08. 09. 2021. u 23:54

SRBI su jedan i nedeljiv narod, ma gde oni živeli, a naša trobojka je simbol srpskog jedinstva, slobode i slavne prošlosti, poručila je danas predsednica Republike Srpske Željka Cvijanović.

СЕЋАЊЕ НА ПРОБОЈ СОЛУНСКОГ ФРОНТА: Жељка Цвијановић - Срби су један и недељив народ, ма где живели (ВИДЕО)

Foto: RTRS

- Ponosno je istaknimo 15. septembra - navela je predsednica Cvijanović na svom Instagram profilu, prenosi RTRS.

Na Instagram profilu predsednice, objavljen je i promotivni spot povodom Dana srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave, koji Republika Srpska i Srbija 15. septembra zajedno obeležavaju u znak sećanja na dan kada je u Prvom svetskom ratu 1918. godine probijen Solunski front.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

PROROČANSTVO SE ISPUNILO: Neka se Zapad spremi! On je novi ruski ministar sporta - želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar