SRPSKI član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da sastanka sa Kristijanom Šmitom, ali ne u svojstvu visokog predstavnika, može biti samo ako se o tome dogovore sve srpske stranke.

Komentari (4)

milovan

06.08.2021. 09:54

Pa smit vise nije poslanik u Njemackom parlamentu. Ali isto tako nije ni visoki predstavnik jer nije izabran po zakonu. Znaci isti rezultat,pricati sa njim kao poslanikom ili visokim predstavnikom. Rezultat je nikakav.

SvenSrb

06.08.2021. 09:58

Bravo Dodik, mi imamo veliko poverenje i poštovanje u Tebi. Ti nas prestavljaš pravilno, i čuvaš NAŠU RS. Samo tako. Sve posete koje dolaze da nešto određuiju. Su nevažne. Treba ih slobodno ispratiti iz RS.

Stanimir

06.08.2021. 10:07

U kom slucaju,postujuci vazeci Zakon,Ustav itd. treba imati odluku svih politickih stranaka u R. Srpskoj? Ili je mozda ta odgovornost Zakonski regulisana i pada na ledja jednog coveka,ali u ovom slucaju Gosp. Dodik ne zeli posledice takve odgovornosti,pa razvodnjava buduci krivi potez na sve stranke u vlasti i opoziciji? Mozda taj potez i ne bude pogresan,ali svako sa iole malo pameti ce gledati da mogucu veliku gresku ne mogu da pripisu samo njemu!