NEDELjKO Čubrilović, predsednik Narodne skupštine Republike Srpske nakon sastanka lidera parlamentarnih političkih partija iz Republike Srpske rekao je da ne postoje uslovi za rad srpskih predstavnika u institucijama BiH.

Prellee

26.07.2021. 19:42

Tako treba, opozicija i vlast da djeluju zajedno u suprotnom dobro nam se ne pise. Incko nikoga ne moze uslovljavati, mrziti, jer mu to nije bio mandat.Morao je biti odmjeren i raditi u interesu sva tri naroda, da radi na pomirenju a ne da trazi vraga i da taj vrag budu Srbi.Nista nije uradio za svog mandata a onda na kraju Srbima ostavio svoj zao pecat.Natjerani Srbi da zive u BiH i sad se na njima izivljavaju.Ne moze to tako.Visoki prestavnik je umro davno i treba ga sahraniti.Srpski narod nece ratovati ali ce se boriti diplomatskim sredstvima a ona nisu mala.Bravo Srbi, samo slozno i mudro.Mora se rijesiti pitanje najveceg naroda na Balkanu jer drugacije Balkan ne moze naprijed.

Ako

26.07.2021. 20:43

Sada EU-i ne preostaje ništa drugo nego sankcije RS i Srbiji ko 90ih, sve dok sami ne donesu Zakon o kažnjavanju negiranja srpskog genocida.