PRETIO PARTOLI DODIKOM, PA UHAPŠEN ZBOG POTEZANJA PIŠTOLJA: Laktašanin priveden preko vikenda zbog sukoba sa banjalučkom policijom

O. M.

12. 07. 2021. u 15:08

VITOMIR Peričević (54) iz Laktaša uhapšen je preko vikenda jer je pijan pretio policajcima koji su pokušali da ga legitimišu, a pri hapšenju je iz džepa izvadio pištolj "češka zbrojovka" koji mu je oduzet.

ПРЕТИО ПАРТОЛИ ДОДИКОМ, ПА УХАПШЕН ЗБОГ ПОТЕЗАЊА ПИШТОЉА: Лакташанин приведен преко викенда због сукоба са бањалучком полицијом

Foto: O. Matavulj

Kako saznajemo u policiji Peričevića je patrola uočila oko jedan sat iza ponoći uočila kako, go do pasa, hoda ulicom. Policajci su mu zatražili dokumente, kako bi utvrdili njegov identitet, ali je Peričević odbio legitimisanje.

 - Policajce je počeo da vređa i da im preti. Govorio im je da poznaje Milorada Dodika i da će obojicu "ostaviti bez posla", pa je priveden - kaže dobro upućeni izvor.

U PU Banjaluka navode da je V. P. lišen slobode zbog sumnje da je počinio krivična dela ugrožavanje sigurnosti, sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje, te nedozvoljene proizvodnje i prometa oružja, budući da je uza se imao pištolj za koji nije imao dozvolu.

- Prilikom lišenja slobode V. P. je iz džepa izvadio pištolj i odgurnuo policijskog službenika. Savladan je i priveden, a prilikom alkostestiranja izmereno mu je 1,35 g/kg u organizmu - navode u PU Banjaluka.

U policiji navode da je o svemu obavešteno OJT Banjaluka koje je naložilo da se protiv osumnjičenog dostavi izveštaj o počinjenim krivičnim delima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!