NAKON što je u Skupštini usvojena Rezolucija o stradanju srpskog naroda u Srebrenici u 20. veku, predstavnici Srba u tom gradu ponudili su Bošnjacima da se formira zajednička komisija čiji bi zadatak bio da se utvrdi spisak svih stradalih i ubijenih na tom području u poslednjim ratnim dešavanjima.

Komentari (4)

Vika na Vuka

06.07.2021. 10:21

Ne postioji ni jedan narod na balkanskom poluostrvu koji je pretpio toliko geniocidnih stradanja ,uništenja, klanja i progona kao što je to učinjeno Srbiji i Srpskom narodu.To dobro znaju susedi,ali njihova savest je, očigledno ,davno pala na ispitu iskrenosti, istine i poštenja.

Zloupotreba

06.07.2021. 10:50

Hrvatska propagandna mašinerija čini sve da eksponiranjem Srebrenice prikrije svoju nepobitnu historijsku sramotu, minimizira i kamuflira svetska zlodela, genocidne holokauste i Jasenovce.

Bhm

06.07.2021. 18:04

Naravno da ne zele da se otkrije njihova laž koja je tako lako provaljiva!Donosili su mrtve iz cele Bosne i dahranjivali ih u Potocarima a od imena koja su naveli dobar deo je živ i rasut je po svetu.Kad tad istina će izaći na videlo jer činjenice ne mogu da se pobiju.Ubijeno je oko 1700 bosnjackih vojnika a mnogi su se i medusobno poubijali u proboju.Preko 2500 Srba je ubijeno u Podrinju i okolini Srebrenice od strane njebih stanovnika i Naserovih mudzahedina a ono sto se posle dogodilo se zove odmazda ili osveta.To po meni nije ni zlocin a kamoli genocix,to mogu samo totalno neobrazovani ljudi da tvrde.