POLICIJA UHAPSILA OSUMNJIČENOG: Pretio policiji i socijalnim radnicima, nađeno mu oružje

R. S.

16. 06. 2021. u 19:22

ŠIPOVLjANIN M.Dž. osumnjičen je da je juče pretio policiji i radnicima Centra za socijalni rad, a pregledom njegove porodične kuće, pronađeno je oružje.

ПОЛИЦИЈА УХАПСИЛА ОСУМЊИЧЕНОГ: Претио полицији и социјалним радницима, нађено му оружје

Foto: PU Mrkonjić Grad

Kako je saopšteno iz Policijske uprave Mrkonjić Grad, njihovi pripadnici su juče, na zahtev Centra za socijalni rad Šipovo, pružali asistenciju prilikom pratnje duševno bolesne osobe M.Dž. iz Šipova.

- Prilikom pružanja asistencije osumnjičeni je pružao otpor i pretio policijskim službenicima i radnicima Centra za socijalni rad. Vizuelnim pregledom na mestu pružanja asistencije, u porodičnoj kuću M.Dž., policajci su uočili i uz potvrdu o dobrovoljnoj predaji, oduzeli automatsku pušku, dve ručne bombe i šanžer za automatsku pušku - saopšteno je iz PU Mrkonjić Grad.

O svim okolnostima i prikupljenim činjenicama obavešten je tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji je naložio da se nad osumnjičenim izvrši kriminalistička obrada, a da se po kompletiranju predmeta u redovnoj proceduri dostavi izvještaj za počinjeno krivično delo nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024