Bela rada je zanimljiva starinska torta koja izgleda kao čuveni cvet bela rada. Pravi se od kora koje se premazuju filom od oraha, a onda se urolaju i seku u obliku kruga. Krugove kora ređate u obliku cveta i premazujete čokoladnim filom, a neke domaćice koriste i poznati poslastičarski fil.
Povezane vesti
VERMUT TORTA: Uživaćete u svakom zalogaju, a ovu fenomenalnu tortu možete da služite za sve prilike
Vermut torta spada u one koje zahtevaju vaš trud i vreme, ali verujte na kraju se isplati. Mekane kakao kore premazane čokoladnim plazma, a posle i belim filom bude sva čula.
07. 06. 2024. u 09:00
GRANDISIMO TORTA: Raskošna poslastica sa 4 različita fila - za svačiji ukus
Grandisimo torta je super ako se nekome približava rođendan, jer je raskošna i božanstvenog ukusa. Sastoji se od mekanih kora koje se premazuju sa 4 različita fila, a ne zna se koji je ukusniji. Čokoladni, krem sa lešnicima ili ukusom kafe oduševiće čak i najveće izbirljivce.
01. 06. 2024. u 15:00
KREMASTA TIRAMISU TORTA: Brzi desert od piškota i kremastog fila jedan je od najomiljenijih na svetu
Božanstvena tiramisu torta, bez previše utrošenog vremena.
29. 05. 2024. u 15:00
ČUVENA ŠIRLI TEMPL TORTA BOŽANSTVENOG UKUSA: Čokoladna fantazija od torte koju će vaši ukućani prosto obožavati
Širli Templ je bila glumica koja je snimila mnoštvo filmova, dobila sijaset nagrada vrednih poštovanja, nakon toga, posvetila se diplomatskoj karijeri. Po njoj je i ova klasična torta dobila ime. Torta od dobrih sastojaka, koja zbog strukture može da potraje i neki dan duže.
21. 05. 2024. u 15:00
MILKA TORTA: Kremasto uživanje za sva čula
Donosimo vam najbolji recept za milka tortu, koja je veoma izdašna i ukusna.
20. 05. 2024. u 14:00
Najnovije iz rubrike
TOPI SE U USTIMA: Torta bela šuma, dekadentni dezert savršen za proslave
TORTA bela šuma ima magično ime, ali je podjednako i ukusna zbog magične kombinacije trešanja i bele čokolade.
16. 06. 2024. u 13:00
LEPE SE ZA PRSTE: Rebarca sa savršenim prelivom, kao iz restorana
Rebarca mogu da budu od različitih vrsta mesa, a u ovom receptu se koriste svinjska rebarca.
16. 06. 2024. u 10:00
NAJFINIJE VAZDUŠASTO PECIVO: Tradicionalni jevrejski hleb sa maslinovim uljem i medom
Jevrejski hleb ćete praviti često, jer je poput najfinijeg laganog peciva.
16. 06. 2024. u 07:00
SAVRŠENA LETNJA POSLASTICA: Mlečni kolač sa voćem i čokoladom, pleni izgledom - a ne peče se (VIDEO)
MLEČNI Kolači su sve popularniji, a ova poslastica je idelana za visoke letnje temperature.
15. 06. 2024. u 14:00
OVAKVE JOŠ NISTE PROBALI: Najbolji recept za pržene tikvice (VIDEO)
Sezona je tikvica i iskoristite ih na pravi način.
15. 06. 2024. u 11:00
Komentari (0)