NIKAD UKUSNIJA PILETINA SA ČETIRI VRSTE SIRA: Ovaj ukusni ručak postaje omiljeni svima koji ga probaju

Новости онлине

16. 07. 2024. u 15:00

Piletina je uvek dobar izbor za ručak, a kada je pripremate sa četiri vrste sira, ne postoji osoba koja se ne oduševi.

НИКАД УКУСНИЈА ПИЛЕТИНА СА ЧЕТИРИ ВРСТЕ СИРА: Овај укусни ручак постаје омиљени свима који га пробају

Foto: Jutjub/Printskrin/ Essen Recipes

Sastojci:

  • 800 g pilećeg belog mesa
  • 200 ml pavlake za kuvanje
  • 180 g kisele pavlake
  • 1 kesica začina piletina sa 4 vrste sira
  • 100 g kačkavalja

Priprema:

Rernu zagrejte na 220 stepeni. Isecite pileće belo meso na šnicle. Poređajte u vatrostalnu činiju. Otopite na tihoj vatri kiselu pavlaku pa dodajte pavlaku za kuvanje i dobro sjedinite. Skinite sa šporeta i dodajte začin, pa mešajte da se sjedini sve. Polovinu smese sipajte preko mesa, pa naređajte još jedan red mesa i preko pavlaku. Pospite rendanim kačkavaljem. Pecite oko pola sata, u rerni zagrejanoj na 220 stepeni, dok ne porumeni. Služite toplo.

(still)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Završio glumu, pa radio na mešalici, rat ga udaljio od ljubavi - životni put Jova Maksića

Završio glumu, pa radio na mešalici, rat ga udaljio od ljubavi - životni put Jova Maksića

DETINjSTVO glumca Jova Maksića oblikovalo se u maloj seoskoj sredini podno Dinare, u selu Plavno kod Knina, gde je porodica živela zbog očevog svešteničkog službovanja. Rani period života opisuje kao vreme potpune slobode i radosti, kada je gotovo čitavo selo bilo prostor za igru i maštarije. U takvoj atmosferi formirala se njegova emotivna struktura — vezanost za zajednicu, toplina porodičnih odnosa i zahvalnost za jednostavne stvari.

07. 12. 2025. u 11:41

Komentari (0)

HRVATSKA U ŠOKU: Evo šta su grobari iz Beograda uradili Bed blu bojsima, navijačima FK Dinamo Zagreb! (FOTO)