TESTENINA SA ŠUNKOM I PAVLAKOM: Uz sos od pečuraka nema greške (VIDEO)
BRZ, fini obrok od testenine u kom će uživati cela porodica.
Potrebno je:
- 200 g testenine
- 1 jaje
- 200 g kisele pavlake
- 2 kašike instanta iz kese od pečuraka
- 3 kisela krastavca
- 150 g šunke (kockice)
- 200 ml mleka
- malo sira
- kačkavalj
Priprema:
Testeninu slivati, procediti i malo prohladiti. Jaje umutiti, pa dodati pavlaku i izjednačiti. Šunku iseći na kockice kao i krastavčiće. Sve ubaciti u testeninu.
U mleko dodati 2 kašike instanta pečuraka, pa i to ubaciti u testeninu. Sve izjednačiti. Pleh podmazati uljem, pa sipati testeninu.
Odozgo se mogu malo dodati krupne kocke sira i rendan kačkavalj. Peći na 220 stepeni da porumeni 40-50 min.
Prohlađen služiti i uživati u vrhunskom ukusu.
BONUS SADRŽAJ
Predstavljamo vam riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela, već i o jednom načinu života kada se imalo vremena za dugu pripremu jela i kada je cela porodica sedela za stolom. Učinite korak ka očuvanju domaće kulinarske tradicije od zaborava i poručite ovu zaista vrednu knjigu na linku: Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje.
Turska kuhinja je ostavila neizbrisiv trag na kuhinju balkanskih naroda. U ovoj knjizi ćete pronaći vekovima stare recepte koji su pažljivo odabrani kako biste vašu kuhinju podigli na zavidan nivo. Poručite na ovom linku i krenite putem večnih ukusa koje svi obožavaju: TURSKA KUHINjA sa vekovnim receptima.
Ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila. Poručite na linku: Italijanska kuhinja: recepti s potpisom starih majstora.
JEREMY PANG, osnovao je 2009. školu woka, jedinu azijsku školu u središtu Londona. Jedinstven dar da svoje znanje prenese polaznicima na pristupačan i zanimljiv način ubrzo mu je doneo priznanje autoriteta u svijetu kineske kuhinje. Za ovu knjigu kažu da je remek-delo, poručite je još danas: Kineska kuhinja - izvorni kineski recepti.
Preporučujemo
MALO DRUGAČIJI RECEPT ZA OMILjENI HLEB: Kroasan pogača sa kiselim mlekom (VIDEO)
07. 03. 2023. u 15:30
SKANDAL! SPAJIĆ JAVNO PRIZNAO: "Nikakav problem nije, glasaćemo za Rezoluciju o genocidu u Srebrenici"
PREMIJER Crne Gore Milojko Spajić rekao je na premijerskom satu da će ta zemlja glasati za Rezoluciju o genocidu u Srebrenici.
09. 05. 2024. u 14:59
RAZBIJENE TABU TEME U SRBIJI: Da li će dete ličiti na roditelje ako je od doniranih jajnih ćelija (VIDEO)
Dragana Krstić iz udruženja "Šansa za roditeljstvo" bila je gost podkasta "Mislim da je važno."
08. 05. 2024. u 16:10
AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNjIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!
Spremite se za putovanje kroz tamni podzemni svet za koji do sada niste znali.
09. 05. 2024. u 11:33
Komentari (0)