VELIKA PROMENA: Otkriveno šta će princ Čarls uraditi kada postane kralj
PRINC Čarls razmišlja o promenama koje će napraviti u kraljevskim rezidencijama kada postane kralj.
"Sandej tajms" piše kako će duže otvarati rezidencije za javnost, te će više soba učiniti dostupnima za razgledanje.
Planirane promene odnose se na Bakingamsku palatu, dvorac Vindsor, Balmoral, Sandringam i Klarens Haus.
Strani mediji pišu kako princ od Velsa namerava produžiti vreme poseta Sandringamu na celu godinu, umesto sadašnjeg perioda od aprila do oktobar. I njegova službena londonska rezidencija Klarens Haus postaće otvorena tokom cele godine, dok je sada otvorena samo leti.
Bakingamska palata sada je u fazi obnove, a u potpunosti će biti obnovljena do 2027. godine. Čarls razmišlja i o otvaranju te rezidencije.
Sobe koje bi javnost prvi put mogla videti uključuju i onu u kojoj su 95-godišnja kraljica Elizabeta i njen pokojni suprug, princ Filip, živeli tokom ranih dana njene vladavine.
Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost
Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.
10. 05. 2024. u 16:45
VEĆ OD 380 EVRA: Evo kako da posetite ovu egzotičnu destinaciju za malo para i to na 8, 11 ili 12 dana avionom
MESTO gde pustinjski pejzaži oživljavaju avanturistički duh, a Sredozemno more poziva na potpuno opuštanje.
13. 05. 2024. u 11:46
AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNjIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!
Spremite se za putovanje kroz tamni podzemni svet za koji do sada niste znali.
09. 05. 2024. u 11:33
Komentari (0)