RANJEN POKUŠAO DA POZOVE POMOĆ, PA SE SRUŠIO MRTAV: Stravičan snimak ubistva Srbina u Filadelfiji, Milan ubijen dok je šetao psa! (VIDEO)

Novosti online

15. 05. 2021. u 18:05

U SAD je počelo suđenje osumnjičenom za ubistvo Srbina Milana Lončara koji je upucan u januaru ove godine u Filadelfiji dok je šetao psa.

РАЊЕН ПОКУШАО ДА ПОЗОВЕ ПОМОЋ, ПА СЕ СРУШИО МРТАВ: Стравичан снимак убиства Србина у Филаделфији, Милан убијен док је шетао пса! (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Tokom pripremnog ročišta u sudnici prikazan je jezivi video snimak na kome se vidi kako Milan šeta sa psom, kad ga presreću dvojica muškaraca. Dok ga pljačkaju jedan od njuh mu drži pištolj prislonjen na grudi. Nakon što su mu pretresli džepove Milana su upucali.

Dvojica napadača beže dok ranjeni Milan posrćući pokušava da pozove nekog telefonom, da bi se ubrzo sručio na trotoar. Kad je policija stigla posle nekoliko minuta i dalje je čvrsto držao povodac.

DŽozefus Dejvis (20), jedan od osumnjičenih za ubistvo, koji je živeo nekoliko ulica dalje od mesta pucnjave, sedeo je nem u sudnici u utorak. Čak sedmorica policajaca svedočila su o snimku sa nadzornih kamera, odeći koju je Dejvis nosio, a koju su kamere snimile i tragovima baruta koji je pronađen na njegovoj jakni.

Foto: Fejsbuk/ Olivia Gorski

U sudnici su bili i majka i sestra nastradalog mladića, ali i Milanova devojka Olivija Gorski. Inspektor Torsten Luk, koji je radio na prikupljanju dokaza i snimaka sa video nadzora, objasnio je kako su posle pucnjave, koja se dogodila oko 19 sati, dvojica osumnjičenih krenuli da beže u pravcu juga preko parkinga i preskačući ogradu.

Kasnije su ih kamere snimile kako šetaju u obližnjoj ulici, a potom su usnimljeni kako ulaze u ulicu gde je Dejvis živeo. Inače DŽozefus Dejvis (20) kog je policija Filadelfije označila kao pucača na Milana Lončara hladnokrvno ubijenog dok je šetao psa u blizini svoje kuće u naselju Brueritaun, odranije je poznat policiji i u trenutku kada je upucao mladića nalazio se na uslovnom otpustu.

Foto: Fejsbuk/ Olivia Gorski

Samo dve nedelje pre nego što je Dejvis pokušao da opljačka Lončara, nakon čega ga je i upucao, optužen je zbog krađe automobila i kidnapovanja, ali i napada na zatvorskog čuvara. Međutim, na slobodi se našao nakon što je platio kauciju.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)