VAZDUŠNI DEO PARADE POD ZNAKOM PITANJA: U Moskvi na Dan pobede mogući kiša i susnežica

Tanjug

08. 05. 2021. u 10:15

NA Dan pobede, 9. maja, vazdušni deo Parade pobede nad nacizmom u Drugom svetskom ratu u Moskvi i dalje je pod znakom pitanja, izjavio je danas za RIA Novosti Jevgenij Tiškovec, rukovodilac meteorološkog centra Fobos.

ВАЗДУШНИ ДЕО ПАРАДЕ ПОД ЗНАКОМ ПИТАЊА: У Москви на Дан победе могући киша и суснежица

Foto: Tanjug/AP

On je naveo da je na severu Moskovske oblasti mestimično moguća kiša sa susnežicom.

Tiškovec je najavio da bi do večeri 9. maja, pre početka vatrometa u čast Dana pobede, nebo nad Moskvom trebalo da počne da se razvedrava.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

NEMA NAGRADE ZA TERORIZAM: SAD stavile veto na prijem Palestine u Ujedinjene nacije