AMERIČKI savetnik za nacionalnu bezednost Džejk Saliven poručio je danas Rusiji da će biti posledica ako ruski opozicioni lider Aleksej Navaljni, koji štrajkuje glađu, umre u zatvoru.

Komentari (2)

Komandant 1001

20.04.2021. 13:15

Koliko strke oko američko-EU "pudlice" koji bi da razvali Putina i Rusiju, lopov koji je ukrao preko 5 mil.US $, koji umesto da je zatviren u sibirskom zatvoru u Omsku on se izležava u zatvoru sa 3 zvezdice pokraj Moskve i žali se da ga bole nogice i kičma, koji udara štrajk glađu nbebili se gazde sa zapada sažalile nad njegovom sudbinom....zapad koji prstom maše Putinu. I Na kraju, koliko političkih zatvorenika je u americi....ali se niko ne petlja u Sudstvo amerike. Očigledan bezobrazlug zapada.

ranko75

20.04.2021. 13:28

Covek u zatvoru je robijas, a robijasi nemaju sva ptava kao i slobodni ljudi, nego ima da bira lekara samo od onih koje mu da uprava zatvora, i moze da bira da ga koristi ili ne, a ako odbija onda ima da potpise, a ako uprava zatvora misli da treba ima da ga lece prisilno, kao i da ga hrane ako objavi strajk gladju, a zatvorski lekari misle da je to opasno za njega. Ako je hteo da ima prava kao i normalni gradjani Rusije, onda je trebao i da zivi kao normalni gradjani Rusije a ne da cini krivicna dela.