VIŠE NE STOJI U MESTU: Ovo je trenutna pozicija broda koji se nasukao u Sueckom kanalu (FOTO)

Novosti online

29. 03. 2021. u 09:26

OGROMNI brod koji je gotovo nedelju dana blokirao Suecki kanal pomeren je u ponedeljak rano ujutru, piše Rojters.

ВИШЕ НЕ СТОЈИ У МЕСТУ: Ово је тренутна позиција брода који се насукао у Суецком каналу (ФОТО)

Foto: Printscreen/VesselFinder

Brod je uspešno pomeren u 4.30 sati ujutru, a od tada se radi na njegovom osiguravanju.

Brod se još uvek nalazi u Sueckom kanalu. VesselFinder, stranica koja se bavi praćenjem brodova, promenila je status ovog broda napisavši da je brod "na putu". Odnosno, više ne stoji u mestu.

Foto: Printscreen/VesselFinder

 

Ista stranica u lajv mapi ima poziciju broda. On je još uvek u kanalu, ali se vidi kako je napravljen prolaz sa zadnje strane broda.

Na donjoj slici tačkicama su prikazani brodovi koji čekaju prolaz Sueckim kanalom.Kako navode egipatske vlasti, oko 370 brodova čeka sa obe strane na prolazak kroz kanal, uključujući i 25 naftnih tankera. Blumberg je izvestio da se tamo možda nalazi i njih 470.

Foto: Printscreen/VesselFinder

 

(Indeks)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!