KINA je duboko zabrinuta zbog verovatnog uvođenja sankcija Evropske unije protiv Kine povodom pitanja ljudskih prava, izjavio je danas kineski ambasador u EU Džang Ming.

prellee

16.03.2021. 11:05

Amerika je EU dresirala i dobro naučila da radi ono što imperija preko Atlantika radi več duži niz godina i prema Rusiji i prema Kini. Usto im to bully ponašanje nije strano, vole ga brate mnogo koristiti, kao da su otkrili zlatnu koku. Izgleda da svijet više nema šanse da se ravija sukladno, jedni mogu naprijed a drugi moraju nazad. Nikako svih ne mogu naprijed. Da li je to došao kraj razvoja i počeo ogroman sukob, samo je pitanje ko napravi prvi grešku.

buki

16.03.2021. 11:38

Ovo lopovsko ,,zamrzavanje imovine,, je klasična pljačka. Kada treba da je odmrznu, ispostavi se da je ,,preminula u zamrzivaču,, ili se nikad ne steknu uslovi za povraćaj opljačkanog. Nikakve razlike tu nema od klasične pljačke, samo što su ovi lopovi mnogo bolje naoružani i zaštićeni nakaradnim zakonima koje sami pišu i sprovode.

The Duke

16.03.2021. 13:21

Vreme je da Rusi i Kinezi krene vojnim putem ,zato sto nato razume samo zvuk oruzja .Nacisti nisu stale da ubijau i ruse evropu dok nisu vojno zgazili.

Komandant 1001

16.03.2021. 13:53

Kako to da seVeće EU za ljudska prava nije sankcionisao Hrvatsku, koja je oterala Srbe, a ista da EU brigu vodi za Ujgursku manjinu u Kini kaoja ih nije najurila.....u EU sve zaudara smradom Prava i Pravde !