U SLUČAJU rata između Ukrajine i Rusije, Zapad bi mogao da izvede seriju sajber napada, rekao je vojni ekspert i pukovnik u rezervi Aleksandar Žilin, piše RIA Novosti.

Marko

09.03.2021. 02:40

Jašta. Ukrajina nije u natou tako da Rusija u slučaji nužde može da je napadne da bi sprečila egzodus itd. Slučan malouman razlog su naveli nato lideri kad su napali Jugoslaviji 1999. Znači nema duplih standarda. Plus da nisu napravili nebulozan potez dajući kosovarima državu pored jedne države koju imaju sad ne bi imali Krim koji je anektiran i ne bi bilo Baskije,Katalonije,Škotske i svih zemalja koje sada osnovano traže da se njihov zahtev za samoopredeljenje poštuje. To jest da je samoopredeljenje iznad ustava zemlje ali to zapad praktikuje gde mu odgovara. Na nama su se svi prekršaji prvo desili sve agresije prve su bile kod nas. Sad im bog vraća haosom a to je da više ništa nije zabranjeno sve je moguće osim napada na nato članocu bez globalnog rata. Svi ostali ratovi i prekrajanja granica su opcija zbog Nato saveza!

Mihailo

09.03.2021. 05:44

Zapad, Anglosasi, nahuškali braću, Slovene, jedne na druge i dok se oni kolju ovi se smeju i bogate na račun Slovena. Mnogo smo glupi i naivni.

raca

09.03.2021. 07:03

Sve će njima Amerida obećaju samo da urade to a onda kad budu ukrajinci otišli u PM biće kuku lele izvinite mi nismo odavde reći će Ameri ko i uvek.Boli bre dupe njih za ukrainu.

goran

09.03.2021. 07:50

budu li SAD napale Rusiju bice to picetak njihovog kraja... krajnje bolesni umovi zajedno sa pedofilicarem Bajdenom hoce da izazovu 3 s. r. bice unisteni ali nazalost i ceo svet to je ta bolest Bajdena koji nevidi gde vodi njegova ratnohusacka politika a ovamo demokrata... nema tu D od demokratije