SKANDAL TRESE NJUJORK: Guverner Kuomo optužen za seksualno uznemiravanje

Tanjug

24. 02. 2021. u 19:57

BIVŠA pomoćica guvernera Njujorka Endrjua Kuoma, danas je objavila nove detalje kako bi dokazala seksualno uznemiravanje, tvrdeći da ju je Kuomo, u njegovoj kancelariji na Menhetnu, iznenada poljubio u usta bez odobrenja.

СКАНДАЛ ТРЕСЕ ЊУЈОРК: Гувернер Куомо оптужен за сексуално узнемиравање

Foto AP

Lindzi Bojlan, sada demokratski kandidat za predsednika opštine Menhetn, iznela je šokantne optužbe u eseju objavljenom na Medium sajtu, preneo je Njujork post.

Bojlan tvrdi da se incident dogodio nakon što je 2018. godine postala zamenica sekretara za ekonomski razvoj i specijalni savetnik guvernera, iako kaže da je taj posao prvobitno odbila, jer "nije želela da bude blizu njega".

- Bili smo u njegovoj kancelariji u Trećoj aveniji. Kada sam se spremala da izađem i krenem da otvaram vrata, on se pojavio ispred mene i poljubio me u usta. Bila sam šokirana, ali sam nastavila da hodam. Posle toga sam dolazila na posao sa mučninom svaki dan - rekla je ona i dodala da je podnela ostavku u septembru 2018. godinu.

Bojlan tvrdi i da joj je Kuomo predlagao da igraju "poker u skidanje", dok su se vraćali malim avionom sa jednog događaja 2017. godine.

- Guverner Kuomo je napravio takvu kulturu unutar njegove administracije gde je seksualno uznemiravanje i zlostavljanje bilo tako ubeđlivo da, ne samo da je odobreno, već je i očekivano - napisala je ona.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

PREVAZIŠLI SU SVE(T): Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima - rešila da kazni samu sebe