"ČOVEK SA ROGOVIMA" PAO U ARIZONI: DŽejk Anđeli uhapšen zbog nasilnog upada u zgradu Kongresa

Novosti online

09. 01. 2021. u 20:46

DžEJKOB Entoni Čansli, koji sebe zove Džejk Anđeli, poznat kao "čovek sa rogovima" uhapšen je danas zbog učestvovanja u nasilnom upadanju u zgradu Kongresa u Vašingtonu.

ЧОВЕК СА РОГОВИМА ПАО У АРИЗОНИ: Џејк Анђели ухапшен због насилног упада у зграду Конгреса

Foto: Tanjug AP

Anđeli, koji je nakon što je s ostatkom Trampovih pristalica nasilno upao u zgradu američkog Kapitola, tumarao po zgradi noseći američku zastavu pričvršćenu na koplje i megafon, uhapšen je u Arizoni, gde živi, prenosi ABC njuz.

Kako je saopštilo američko tužilaštvo, Čansli je izjavio da je došao kao deo organizovanih patriota iz Arizone.

Podsetimo, Džejk Anđeli je u SAD poznat kao "Kjuanonov" šaman. Kjuanon je verovatno najluđa teorija zavere koju je iznedrio Trampov četvorogodišnji mandat u Beloj kući.

Sledbenici te teorije zavere veruju da je grupa pedofila koji obožavaju Sotonu ušla u najviše redove američkih vlasti, a protiv njih se bori Donald Tramp.

Takođe, sinoć je uhapšen i član državne skupštine Zapadne Virdžinije i čovek koji je upao u kancelariju predsedavajuće Predstavničkog doma Nensi Pelosi, i fotografisao se dok sedi za njenim stolom. On je suočen sa federalnim optužnicama posle opsade Kongresa, saopštili su federalni tužioci.

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (1)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)