AMERIČKA INFLUENSERKA PRONAĐENA MRTVA: Golo telo bilo pored puta, niko ne zna šta se dogodilo

Novosti online

01. 12. 2020. u 09:34

INFLUENSERKA iz Teksasa, Aleksis Šarkej, pronađena je mrtva nakon što je nestala dan nakon američkog Dana zahvalnosti.

АМЕРИЧКА ИНФЛУЕНСЕРКА ПРОНАЂЕНА МРТВА: Голо тело било поред пута, нико не зна шта се догодило

Foto: Instagram

Njeno golo telo uz cestu je pronađeno u Hjustonu. Njena majka za američke je medije rekla da je Aleksis nestala nakon što se na Dan zahvalnosti posvađala sa za sada neidentifikovanom osobom.

Influenserka, koju je na Instagramu pratilo više od 21.000 ljudi, na telu nije imala vidljivih povreda, a istraga o njenoj smrti je u toku.

Kad je nestala, nije se odvezla svojim automobilom, a njena je majka rekla da se posljednji put s prijateljima čula oko 18 sati na dan nestanka.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!