RUSKI PRANKERI PONOVO U AKCIJI: Lažna Tihanovska na zasedanju danskog parlamenta - odgovor iz štaba beloruske opozicionarke začuđujuć

Novosti onlajn

09. 10. 2020. u 18:23

RUSKI prankeri Vladimir Kuznjecov (Vovan) i Aleksej Stoljarov (Leksus) izjavili su da su razgovarali sa članovima parlamenta Danske, pretvarajući se da su beloruska opozicionarka Svetlana Tihanovska.

РУСКИ ПРАНКЕРИ ПОНОВО У АКЦИЈИ: Лажна Тихановска на заседању данског парламента - одговор из штаба белоруске опозиционарке зачуђујућ

Foto bel.by

- To smo bili mi, ali svi detalji će biti objavljeni u ponedeljak, za sad ih ne otkrivamo - rekao je Kuznjecov.

Portparolka Tihanovske je saopštila Sputnjiku da osobe iz njenog okruženja ne vide ništa loše u tome što se neko drugi predstavljao kao Tihanovska ─ to ih zasmejava i svima podiže raspoloženje.

U četvrtak je danski zakonodavni organ saopštio da se 6. oktobra nepoznata osoba predstavila kao Tihanovska za vreme onlajn-sastanka članova komiteta za spoljnu politiku. Na početku sastanka predstavnik „beloruske strane“ je izjavio da ima problema sa kamerom i da ne može da je uključi, zbog čega govornika niko nije video.

Na sastanku se razgovaralo o tome „kako podržati beloruski narod u borbi za demokratiju i ljudska prava“, kao i o političkoj situaciji u zemlji.

Nakon 40 minuta učesnici sastanka su posumnjali da nešto nije u redu i završili su sastanak.

Kasnije je komitet stupio u kontakt sa štabom Tihanovske, gde su im potvrdili da se neko drugi predstavljao u njeno ime.

(Sputnjik)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

VEĆ OD 380 EVRA: Evo kako da posetite ovu egzotičnu destinaciju za malo para i to na 8, 11 ili 12 dana avionom