STIŽE NA SVADBENU VEČERU: Berluskoni se oporavio od korona virusa

tanjug

07. 10. 2020. u 12:49

BIVŠI italijanski premijer Silvio Berluskoni (84) oporavio se od virusa kovid-19, saopšteno je danas.

СТИЖЕ НА СВАДБЕНУ ВЕЧЕРУ: Берлускони се опоравио од корона вируса

Silvio Berluskoni / Foto AP

Berluskoni koji je početkom septembra objavio da je oboleo od korona virusa i koji je 10 dana proveo u milanskoj bolnici zbog upale pluća, negativan je na korona virus, pokazalo je poslednje testiranje i sada čeka rezultate finalnog testa koji bi to potvrdio, rekao je neimenovani izvor agenciji Rojters.

Ipak, iz predostrožnosti Berluskoni neće danas prisustvovati venčanju svog najmlađeg sina koji se takođe oporavio od kovida-19, ali će prisustvovati porodičnoj večeri.

Pretpostavlja se da se Berluskoni zarazio korona virusom tokom odmora na Sardiniji.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

HISTERIJA ZAPADA Lavrov: Insistiranje na porazu Rusije pokazuje njihovu agoniju