STANJE SILVIJA BERLUSKONIJA: Stigao novi izveštaj

Milica Ostojić, specijalni dopisnik iz Rima

05. 09. 2020. u 17:02

IZ milanske bolnice San Rafaele gde je smešten od pre dva dana lider „Forca Italije“ Silvio Berluskoni pozitivan na korona virus stigao je novi izveštaj o njegovoj zdravstvenoj situaciji iz kojeg rezultira da je klinička slika pacijenta zadovoljavajuća, nema više temperaturu, nastavlja se sa terapijom i konstantno je pod posmatranjem.

СТАЊЕ СИЛВИЈА БЕРЛУСКОНИЈА: Стигао нови извештај

Foto: AP

To si ohrabrujući znaci posle druge noći provedene u bolnici koja je „prošla mirnije od prethodne“ u kojoj je lider bio uznemiren i ne u mnogo dobrom raspoloženju, noćas je spavao nekoliko sati, danas je urađena nova radiografija i dr Alberto Zangrilo njegov lični lekar „izražava umeren ali razložan optimizam“, „stanje je stabilno i razvoj situacije je regularan“.

Opreznost za lekare ostaje obavezna, s obzirom na godine Silvija Berluskonija, 29 septembra puni 84 godine, kao i na njegove prethodne bolesti. Smatra se da će ostati još jednu sedmicu u bolnici na terapiji u kontinuitetu da bi respiratorni sistem ostao stabilan i na konstantnom osmatranju razvoja situacije, s obzirom da ima blagu infekciju oba plućna krila.

U međuvremenu se oglasila porukom bivša supruga Veronika Lario zabrinuta za Berluskonijevo zdravstveno stanje koje prati i preko njihove dece koja je umiruju da će to tata izdržati, a porodica moli javnost da se uzdrži od polemika i nagađanja gde je i od koga dobio virus i da sigurno zaslužuje veće poštovanje od takovog lova i opsesivnog istraživanja od koga i kada.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

VELIKA FRKA U DENVERU: Nikola Jokić i NBA šampioni upali u probleme!