KOMŠIJE ZAČULE VRISAK, PA POZVALE POLICIJU: Službenici zatekli jeziv prizor u stanu - Suprug izboden, a deca i žena povređeni

Novosti online

30. 04. 2024. u 15:23

UŽAS se dogodio u subotu u malom selu Rohožnik u Slovačkoj. U stanu, iz kojeg su komšije navodno prvo čule svađu, policija je zatekla izbodenog Milana (47) i povređenu suprugu i dvoje male dece. Spasioci nisu mogli da spasu muškarca, a policija još nije utvrdila šta se tačno dogodilo u stanu.

КОМШИЈЕ ЗАЧУЛЕ ВРИСАК, ПА ПОЗВАЛЕ ПОЛИЦИЈУ: Службеници затекли језив призор у стану - Супруг избоден, а деца и жена повређени

Foto: Tanjug/Michal Svitok/TASR via AP

Supružnici Milan i Sioban, Britanka sa stalnim boravkom u Slovačkoj, tek nedavno su se sa decom doselili u Rohožnik.

Komšije ih nisu dobro poznavale, ali su mislili da su pristojna porodica, jer su se "uvek pozdravljali i oba roditelja su se brinula o deci".

Kako prenosi TV JOJ, iz stana u kojem je porodica živela kobne noći začuli su se vrisci. Komšije su zato kontaktirale domara, ali bračni par nije otvorio vrata i iza vrata je zavladala tišina. Ubrzo nakon toga, iz njih je istrčala žena i povikala "napadač, napadač".

Policija je tada u stanu videla zastrašujući prizor.

Zatekli su Milana izbodenog na kauču. Kako se navodi na sajtu "Novi Čas", trogodišnji dečak je imao povredu glave, a sedmogodišnja Elenor je imala slomljenu ključnu kost i povrede glave. Oba deteta su pretrpela psihičke traume. Žena je takođe završila u bolnici sa otvorenim ranama na telu.

Slučaj sada istražuje policija. Još nije jasno šta se dogodilo u stanu, navode slovački mediji. Kriminalisti navodno rade na verziji da je muškarac tukao svoju ženu i decu, a da ga je žena ubila u samoodbrani. Druga verzija je da je žena bila napadač.

BONUS VIDEO: DVORAC HARIJA POTERA U PLAMENU: Pogođen u navodnom vazdušnom napadu na Odesu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove