(UZNEMIRUJUĆE) KRALJICU LEPOTE IZREŠETALI USRED BELA DANA: Nadzorne kamere snimile horor u restoranu (VIDEO)

Novosti online

29. 04. 2024. u 20:24

BIVŠA kandidatkinja za mis Ekvadora Landi Paraga (23), ubijena je u nedelju usred bela dana u restoranu u gradu Kevedo, u ekvadorskoj provinciji Los Rios.

(УЗНЕМИРУЈУЋЕ) КРАЉИЦУ ЛЕПОТЕ ИЗРЕШЕТАЛИ УСРЕД БЕЛА ДАНА: Надзорне камере снимиле хорор у ресторану (ВИДЕО)

Foto: Tviter printskrin/@LuisSucesosLuis, Instagram/landyparraga.ec

Policija je saopštila da je Paraga stajala sa svojim partnerom, spremajući se da napusti lokal, kada su dva naoružana muškarca ušla i ispalila u nju nekoliko metaka.

Jedan od njih je prišao, direktno nanišanio u manekenku i upucao je. Kada je pala na zemlju, nastavio je da puca na nju, a pogođen je i muškarac sa koji je bio sa Paragom, prenosi španski list Marka.

Foto: Instagram

Jezivi trenutak kad su ekvadorsku misicu u sred dana ubili naoružani napadači u restoranu u Kuevedu snimljen je nadzornom kamerom.

Ekvadorsko javno tužilaštvo je saopštilo da je policija na listu mesta i preduzimaju se prvi koraci za „utvrđivanje odgovornosti“.

UPOZORAVAMO DA JE SNIMAK UZNEMIRUJUĆ.

Bivša kraljica lepote pominjana je u slučaju "Metastasis" zbog veze sa trgovcem drogom Leandrom Norererom, koji je ubijen u oktobru 2022.

Nakon ubistva pojavila se fotografija ubijene misice. Upozoravamo da je fotografija uznemirujuća, a pogledajte je klikom OVDE.

U istrazi korupcije u pravosuđu, koja je otvorena 14. decembra prošle godine privedeno je nekoliko ljudi. Tog dana, Tužilaštvo (FGE) i Nacionalna policija uhapsili su 31 osobu i procesuirali ih zbog navodnog krivičnog dela organizovanog kriminala. Svi su optuženi da pripadaju mreži Leonarda Norera.

Četovi pronađeni na telefonima koje je "El Patron" koristio dok je bio u zatvoru Cotopaki, pre nego što je ubijen, otkrili su kako funkcioniše mafija i pružile informacije o curenju podataka u koje su uključeni policajci, zvaničnici, advokati, sudije, tužioci i drugi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

CELA SRBIJA ĆE TOG DANA BITI UZ SVOG PREDSEDNIKA: Ključan datum za naš narod - svi će biti uz Vučića tokom rasprave o Srebrenici