TRAMP STREPI OD TREĆEG SVETSKOG RATA: Bajden ne zna šta radi, sukob između Rusije i Ukrajine ne bi se desio da sam ja predsednik SAD

Tanjug

13. 04. 2024. u 18:09

BIVŠI predsednik SAD i republikanski predsednički kandidat za ovogodišnje izbore Donald Tramp izjavio je da bi "ono što se dešava sa Izraelom moglo da se završi svetskim ratom", preneli su danas izraelski mediji.

ТРАМП СТРЕПИ ОД ТРЕЋЕГ СВЕТСКОГ РАТА: Бајден не зна шта ради, сукоб између Русије и Украјине не би се десио да сам ја председник САД

Foto: EPA/Shutterstock/ilustracija

- Imamo nešto manje od sedam meseci do predsedničkih izbora 5. novembra, ali to je večnost kada su ljudi nesposobni -, izjavio je Tramp, prenosi Džeruzalem Poust.

Na konferenciji za novinare u Palm Biču na Floridi, bivši predsednik Donald Tramp sugerisao je da bi rat Izraela protiv Hamasa u Pojasu Gaze mogao da eskalira u svetski rat, a potom je nastavio kritikujući predsednika Džozefa Bajdena, rekavši da "on ne zna šta radi".

Prema njegovim rečima i sukob između Rusije i Ukrajine mogao bi da izazove svetski rat naglasivši da do rata između te dve zemlje nikada ne bi došlo da je on bio predsednik.

Komentarišući "rekordnu inflaciju" u Americi Tramp je rekao da su Sjedinjene Države "nacija u padu".

BONUS VIDEO - RUSI UHVATILI TERORISTE: Ruski FSB uhapsio šest osumnjičenih da su planirali terorističke napade

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

ISTORIJA Sovjetskog Saveza, svetske supersile 20. veka, upamtila je brojne heroje, borce, oficire koji su svojim junaštvom i rezultatima zadivili svet. U periodu kada se SSSR tek stvarao i uzdizao, značajan pomena bio je i doprinos jednog Srbina, Danila Srdića (1896-1937), prvog i jedinog Srbina koji je bio general Crvene armije. Ovo je njegova priča.

20. 05. 2024. u 11:53

Komentari (0)

LETOVANJE OD 380 EVRA: Hit ponuda - avionom na 8, 11 ili 12 dana na ovoj destinaciji (FOTO)