BELA KUĆA IZDALA ALARMANTNO UPOZORENJE: Pretnja stvarna i održiva

Novosti online

12. 04. 2024. u 17:14

Iranske pretnje Izraelu odmazdom i dalje su stvarne i održive, saopštava Bela kuća.

БЕЛА КУЋА ИЗДАЛА АЛАРМАНТНО УПОЗОРЕЊЕ: Претња стварна и одржива

Foto: EPA

"I dalje smatramo da je potencijalna pretnja Irana ovde realna, održiva", rekao je portparol Saveta za nacionalnu bezbednost Džon Kirbi.

Kirbi dodaje da Sjedinjene Države posmatraju položaj sopstvenih snaga u regionu, u svetlu pretnje Teherana i veoma pažljivo prate situaciju.

Ministar odbrane Izraela sastao se sa šefom Centralne komande SAD, generalom Majklom Erikom Kurilom, da bi razgovarali o spremnosti za iranski napad, koji bi mogao da dovede do regionalne eskalacije, saopštavaju iz Galantove kancelarije.

Dvojica američkih zvaničnika ranije su za Si-Bi-Es rekli da bi veliki iranski napad na Izrael mogao da se dogodi danas, a u napadu bi bilo korišćeno više od 100 dronova i desetine projektila usmerenih na vojne mete u Izraelu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

VEĆ OD 380 EVRA: Evo kako da posetite ovu egzotičnu destinaciju za malo para i to na 8, 11 ili 12 dana avionom