PUTIN ODGOVORIO NA PROVOKACIJE: Kijev pokušava da skrene pažnju sa situacije na frontu

Ђорђе Грмуша
Đorđe Grmuša

15. 03. 2024. u 16:21

KIJEV provokacijama na dan predsedničkih izbora u Rusiji pokušava da skrene pažnju s realnog stanja stvari na liniji borbenog razdvajanja, gde Oružane snage Rusije samouvereno drže inicijativu, izjavio je ruski predsednik Vladimir Putin.

ПУТИН ОДГОВОРИО НА ПРОВОКАЦИЈЕ: Кијев покушава да скрене пажњу са ситуације на фронту

Foto: Profimedia

- Još jedan mogući cilj akcija ove vrste jeste da se odvuče pažnja svog naroda i javnosti drugih zemalja kojima kijevski režim pokušava ponizno da izmami novac i pomoć svih vrsta, da odvuče pažnju od realnog stanja stvari na liniji borbenog razdvajanja, gde Oružane snage Rusije samouvereno drže inicijativu - rekao je Putin na savetovanju sa stalnim članovima Saveta bezbednosti Rusije.

On je pokušaje Kijeva da ometa izborni proces napadima na regione Rusije nazvao besmislenim s vojne i zločinačkim s humanitarne tačke gledišta.

Šef države je tokom savetovanja naveo da su predstavnici kijevskog režima izveli čitav niz diverzantsko-terorističkih napada u pograničnim rejonima Rusije, čiji je cilj bio da ometaju održavanje predsedničkih izbora.

Predsednički izbori u Rusiji 2024. godine održavaju se 15, 16. i 17. marta. Za mesto predsednika države pretenduju Leonid Slucki, Nikolaj Haritonov, Vladislav Davankov i Vladimir Putin.

(Sputnjik)

BONUS VIDEO: GLASANjE U RUSIJI- IRVASI STIGLI PRVI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima