KUĆE "SRAVNJENE SA ZEMLJOM", IMA I MRTVIH: Tornado napravio haos, jezivi snimci kruže internetom (VIDEO)

Дејана Калинић
Dejana Kalinić

15. 03. 2024. u 14:42

DVE osobe su poginule, a najmanje 39 je povređeno u tornadu koji je pogodio američke države Indijanu, Ohajo i Arkanzas, saopštili su danas zvaničnici.

КУЋЕ СРАВЊЕНЕ СА ЗЕМЉОМ, ИМА И МРТВИХ: Торнадо направио хаос, језиви снимци круже интернетом (ВИДЕО)

Foto: Printskrin/usatoday

Šerif okruga Logan iz Ohaja Rendal Dods naveo je da su se dve smrti dogodile u selu Lejkvju gde je tornado pogodio park pokretnih kuća, prenosi En-Bi-Si (NBC) njuz.

Zvaničnici su naveli u četvrtak da je nakon što je tornado pogodio američke države, policija pomagala u potrazi i spasavanju u gradu Vinčesteru u Indijani, objavio je En-Bi-Si (NBC) njuz.

Načelnik policije Indijane Dag Karter rekao je na konferenciji za novinare da su neke kuće u Vinčesteru sravnjene sa zemljom.

Širom Ohaja, Indijane i Teksasa prijavljeno je juče osam tornada od kojih je nekima procenjena širina na pola milje.

(Tanjug)

BONUS VIDEO: Borci protiv Tesle

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!