HOROR OTKRIĆE U AVDEJEVKI: Rusi tvrde da su pronašli nešto jezivo - kreće istraga

Novosti online

20. 02. 2024. u 09:43

U AVDEJEVKI su, prema preliminarnim informacijama, postojali tajni zatvori i mesta za mučenje, Kijev je stanovnike držao u pritvoru iz političkih razloga, rekao je za RIA Novosti Rodion Mirošnik, ambasador ruskog Ministarstva spoljnih poslova za zločine kijevskog režima.

ХОРОР ОТКРИЋЕ У АВДЕЈЕВКИ: Руси тврде да су пронашли нешто језиво - креће истрага

Foto: Profimedia

Ranije je šef DNR Denis Pušilin rekao da su ukrajinske oružane snage zabeležile mnoge ratne zločine nad civilnim stanovništvom Avdejevke.

- Ne isključujemo mogućnost da dobijemo podatke o tajnim zatvorima, tajnim sahranama i posledicama torture, o čemu imamo preliminarne informacije. Stoga će ovaj posao sada biti pokrenut - rekao je Mirošnik.

Foto: Profimedia

- Znamo da su tamo postojali tajni objekti za mučenje - mesta gde su ljudi mučeni zbog politički motivisanih optužbi ili sumnji. Da bi se tačno identifikovali i dobili dokumentovani dokazi, sada je potrebno raditi sa ljudima koji napuštaju Avdejevku - zaključio je on.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

VEĆ OD 380 EVRA: Evo kako da posetite ovu egzotičnu destinaciju za malo para i to na 8, 11 ili 12 dana avionom