HAMAS OSLOBODIO MIU: Bila je prvi talac kog su snimili i javno pokazali, ležala u ranama i zavojima i molila za milost (VIDEO)

Novosti online

30. 11. 2023. u 18:35

IZRAELSKI taoci Mia Šem (21) i Amit Susana (40) pušteni su danas na slobodu, potvrdila je izraelska vojska.

ХАМАС ОСЛОБОДИО МИУ: Била је први талац ког су снимили и јавно показали, лежала у ранама и завојима и молила за милост (ВИДЕО)

Foto: Printskrin/Iks/JoeTruzman

IDF je saopštio da je Hamas prvo žene predao crvenom krstu, a da su potom izraelske snage preuzele brigu o njima.

U ovom trenutku radi se na njihovom prebacivanju na izraelsku teritoriju. Očekuje se da će biti dovedene u bazu Hacerim na jugu Izraela.

Mijin otac je presrećan što mu ćerka dolazi kući. Inače, u pitanju je devojka koja ima francusko-izraelsko državljanstvo.

Očekuje se da u narednim satima bude pušteno još nekoliko talaca.

Podsetimo, Mia koja je danas puštena bila je prvi talac kog je Hamas snimio, a potom taj video objavio.

- Zovem se Mia, imam dvadeset jednu godinu, ja sam iz Šohama. Trenutno sam u Gazi. Vratila sam se u subotu rano ujutru sa žurke u Sderotu. Teško sam povređena, imam ranu na ruci. Doveli su me u Gazu i odveli su me u bolnicu ovde. Brinuli su se o meni, davali lekove. Samo molim da me vratite kući što pre mojoj porodici, da ponovo vidim moje roditelje, moju braću i sestre. Molim vas, izvedite me odavde što je pre moguće - govorila je tada u videu.

Nakon tog potresnog vide, oglasili su se i njeni braća i majka, objasnili su kako je bilo videti Miu posle nekoliko dana terora.

- Vidim da je prošla kroz svašta, vidim da je u bolovima, povređena je. Izgleda prestrašeno, ali je živa! - izjavila je majka Keren Šem u razgovoru za "Si-En-En", preneo je Bluc.

BONUS VIDEO: GAZA POD BOMBAMA: Izrael lansirao rakete - Veliki vazdušni napad u toku noći

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost