GODINA DANA BEZ KRALJICE ELIZABETE DRUGE: Kralj Čarls odao počast pokojnoj majci, oglasili se i Kejt i Vilijam

Novosti online

08. 09. 2023. u 16:31

BRITANSKA kraljica Elizabeta bila je monarh koji je najduže vladao britanskim suverenom, a preminula je na današnji dan, 8. septembra u zamku Balmoral, dvorcu koji se nalazi u Škotskoj.

ГОДИНА ДАНА БЕЗ КРАЉИЦЕ ЕЛИЗАБЕТЕ ДРУГЕ: Краљ Чарлс одао почаст покојној мајци, огласили се и Кејт и Вилијам

Foto: AP

Kralj Čarls odao je dirljivu počast svojoj pokojnoj majci, kraljici Elizabeti Drugoj, na prvu godišnjicu njene smrti.

Balmoral je bio omiljena kraljevska rezidencija kraljice Elizabete, odakle je simbolično Čarls i poslao poruku povodom godišnjice njene smrti.

- Obeležavajući prvu godišnjicu smrti njenog pokojnog Veličanstva i mog stupanja na dužnost, sa velikom ljubavlju se prisećamo njenog dugog života, odanog služenja i svega što je značila. I ja sam duboko zahvalan na ljubavi i podršci koju smo iskazali mojoj supruzi i meni tokom ove godine, jer činimo sve što možemo da vam svima budemo na usluzi - rekao je Čarls, a prenosi Pejdž Siks.

Princ Vilijam i princeza Kejt odali su počast preminulom monarhu na svojoj stranici na društvenim mrežama, podelivši niz fotografija kraljice na raznim kraljevskim angažmanima.

- Danas se sećamo izuzetnog života i nasleđa njenog pokojnog Veličanstva kraljice Elizabete. Svima nam nedostaješ. V & C - napisali su princ i princeza od Velsa u objavi na Instagramu.

Ne očekuje se da će se kralj Čarls i njegova supruga, kraljica Kamila, pojavljivati u javnosti i umesto toga će provesti dan „tiho i privatno“ na imanju Balmoral.

Prijavljeno je da kralj navodno nije pozvao princa Harija i Megan Markl na skup kraljevske porodice povodom obeležavanja godinu dana od kraljičine smrti - uprkos tome što je par u Evropi.

(Magazin)

BONUS VIDEO: JEZIV TREND: Neverovatna potržnja za roze sanducima za pokojnike

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!