CRNE SLUTNJE STRUČNJAKA: Pronađene krhotine podmornice ukazuju na ono najgore

Novosti online

22. 06. 2023. u 19:41

STRUČNjAK za potrage i spasavanje David Mirns i prijatelj dvojice putnika na Titanu, kaže da su pronađene krhotine delovi podmornice koja je nestala pre pet dana. Mearns je u televizijskom prenosu uživo na "Skaj Njuzu" kazao je da je deo grupe na društvenoj mreži u kojoj su ljudi iz "Dieksplorers kluba", timova koji tragaju za podmornicom.

ЦРНЕ СЛУТЊЕ СТРУЧЊАКА: Пронађене крхотине подморнице указују на оно најгоре

Foto: Profimedia

- Upravo su mi rekli da su među krhotinama pronađeni okvir za pristajanje i zadnji poklopac podmornice. Ovo je nekonvencionalna podmornica, taj zadnji poklopac ima šiljasti kraj, a okvir za pristajanje je ovo na čemu je cela podmornica položena i na šta pristaje kad dotakne dno - kazao je.

"Ovo je potvrda da su pronašli delove Titana"

- To potvrđuje da su među krhotinama pronađeni delovi podmornice Titan - kazao je Mearns iako službene potvrde za ovo još uvek nema.

Mearns kaže da je dobar prijatelj britanskog milijardera Hamiša Hardinga i francuskog istraživača Paula-Henrija Nargeoleta, koji je pilotirao podmornicom, piše Skaj Njuz.

- To znači da trup još nije pronađen, ali dva vrlo važna dela celog sistema jesu i to ne bi bilo pronađeno ako nije fragmentirano. Ako su zadnji poklopac i okvir za sletanje odvojeni, to znači da se dogodilo ono najgore. Prema onome što su mi rekli, trup podmornice predviđen za putnike još nije pronađen - kazao je, preneo je Blic.

BONUS VIDEO: KATASTROFA IZ VAZDUHA: Snimci iz drona prikazuju razmere poplava u Italiji

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

PROROČANSTVO SE ISPUNILO: Neka se Zapad spremi! On je novi ruski ministar sporta - želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar